Anbefalte dagsturer

Solfrid%20El-sykkel

Sykkelpakke

Bestill sykkelpakke med el-sykler og overnatting. Pakken inkluderer komfortable el-sykler, hjelm, sykkelveske, matpakke med drikke, 2-retters middag, overnatting og frokost. Du kan starte i Egersund og ende opp på Bryne, eller omvendt.
Lysefjorden

Fjordcruise Lysefjorden og Preikestolen

Flott 3 timers fjordcruise på Lysefjorden, med overnatting og middag på Grand Hotell Egersund inkludert
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spektakulær steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovda, midt i den unike Dalane-naturen. Er du klar for en vakker naturopplevelse og en tur som passer for alle? Besøk Trollpikken i Egersund. Kombiner gjerne med lunsj eller middag på Grand Hotell.
shutterstock_213063262

Kjerag

Kjerag i Lysefjorden - den mest majestetiske attraksjonen av dem alle! Kjerag er et populært fjellområde for vandring. Det som er skiller seg spesifikt ut, er den fastkilte steinen mellom fjellsidene - den såkalte Kjeragbolten. Kommer du deg opp hit er du rundt 1000 meter over Lysefjorden. Et spektakulært skue!
Helleren

Jøssingfjord

Vi anbefaler for grupper å bestille en uforglemmelig rundtur hos bergverksbedriften Titania. På Tellnes finnes verdens største forekomst av ilmenittmalm og ingen andre dagbrudd i Norge kan måle seg i størrelse.
shutterstock_81943780

Månafossen

En relativ enkel tur til regionens høyeste foss. Månafossen har et fall på hele 92 meter. Turen kan også inkludere et også et besøk til Mån fjellgård. Månafossen er med sine 90 meter i fritt fall den høyestefossen i Rogaland.
the-Pulpit-rock-Preikestolen--EG-Preikestolen-panoramica%20inkl%20distanse-2

Preikestolen

Preikestolen er en av Rogalands best besøkte attraksjoner og et av landets mest spektakulære fotomotiver. I 2011 ble Preikestolen kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN Go og Lonely Planet.
nasjonal%20turistveg

Nasjonal Turistveg Jæren

Nasjonal turistveger er vakre kjøreturer litt utenom det vanlige. Jæren er en av totalt 18 slike veistrekninger i Norge. Her finner du høy himmel, vid horisont og endeløse hav. Totalt 41 km mellom Ogna og Bore.
P%C3%A5%20to%20hjul%20gjenom%20Egersund

Sykkelturer

Sykkel- og gåturer med utgangspunkt fra Grand Hotell. Bli med og opplev kysten eller heia på nært hold. I området vårt er det mange kjekke sykkelløyper og turforslag.
H%C3%A5dyret

Nordsjovegen

Sykkeltur fra Grand Hotell til Sogndalstrand. Bli med og opplev kysten på nært hold. 3 retters deilig mat basert på lokale råvarer serveres på hotellene som besøkes.
Explore%20Sokndal%20016

Sogndalstrand

Den eneste byen i Norge som er fredet inneholder trehusbebyggelse fra 17-1800 tallet. Den lille perlen er et av Rogalands best besøkte reisemål og du vil ikke bli skuffet når du tar turen innom.
Gloppedalsura

Gloppedalsura

Nord-Europas største steinur med steiner store som hus. Den består av rasblokker som ligger oppå en endemorene.
Eiger%C3%B8y%20fyr%20og%20Magma%20Geopark

Magma Geopark

Magma Geopark er anerkjent av UNESCO som unik i Europa. Bli med en tur til Eigerøy fyr med spennende historier om glødende magma, Tor med hammeren, kriger og kalde kriger og et mystisk gammelt fyr som aldri hviler.
Tele%20tur%20web%20annonse%202017