De-Historiske
Grand Hotell Egersund   
MindUp-133%20Irene%20Grastveit

Kraft ut av krisen

NYHET! Teamutviklingsprogram på Grand Hotell. Sammen med Irene Grastveit fra MindUp har vi satt sammen et to dagers program for deg og ditt leder- eller prosjektteam. På denne samlingen får du både får fokus på deg selv, parene i teamet og hele teamets styrker og forbedringsområder. Programmet heter "Kraft ut av krisen", og kjøres på Grand Hotell Egersund.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Egersund Chokoladefabrik

Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget i fabrikken som ligger i underetasjen.
Turvei%20Hellvik

Hellvik Egersund

Kombiner å gå den vakre Nordsjøveien fra Hellvik til Egersund med et kurs eller konferanse på Grand Hotell Egersund.
bryggeribanner

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895 . Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps.
a%20coasteering%20small-9146

Coasteering

Skal du arrangere et møte eller samling som også skal inneholde aktivteter og teambuilding? Kanskje coastering kan være noe for dere? Dette er en en spektakulær og morsom opplevelse som passer for alle.Tilpasses komfortsone og alder. Lek i havet og utforsk huler ved sjøen. Aktivietet en arrangeres med sertifiserte coasteering-guider.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking og sjokoladesmaking er 2 av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, champagne, cognac og brennevin. Minimum 10 personer.
Grand%20Dinnershow_Premiere-0395

Musikk

Vi tilrettelegger og skreddersyr gjerne med musikalsk underholdning til ditt arrangement. Her kan du ha små konserter, kåseri, konferansier og syngende servitør. Utfordre gjerne din gruppe til å synge sammen i kor ledet av profesjonell sangpedagog her på Grand Hotell. Vi samarbeider med flere lokale artister; Blant andre Ingvar Hovland; Tønes, Magnhild Hadland, Øystein Ellingsen og Anne Margrethe Vikeså.
Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside

Sjøbu Skadbergstranda

Legg ditt neste kundearrangement til en stemningsfull og maritim sjøbu på Eigerøy og få servert nydelig sjømat med tilhørende drikke. Båttur hvis ønskelig.