Aktiviteter og turistopplevelser

EIGRA_Matfotografering-2385WEB

Mat og vin

På Grand skreddersyr vi vinkurs og mat-arrangement. Her i Egersund kan du få bryggeriomvisning, sjokoladekurs og vinsmaking. Frokosten kan du gjerne ta med opp til utsiktspunktet Varberg eller ut på vakre Eigerøy Fyr. Har du prøvd vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar?
a%20coasteering%20small-9146

Vannaktiviteter

Båttur, fisketur eller seiltur ved Eigerøy. Vi skreddersyr for små og større grupper. Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Resepsjonisten forteller deg gjerne hvor badeplassene i byen er å finne!
Trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.
Turvei%20Hellvik

Utendørs

Bli med ut og opplev hav eller hei! Her er det muligheter gjennom alle årstider og for enhver smak! Dalane Friluftsråd har merka 22 turløyper og gitt ut kart med beskrivelse.
Elverh%C3%B8y

Turer

Korte og lange turer. I Dalane er valgene mange og noe for en hver smak! I resepsjonen på Grand hjelper vi deg gjerne med turtips og matpakke.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Barn

Snoplaging hos Egersund Chokoladefabrikk er verdt for alle barn å få med seg! Fayancemuseet tilbyr å lage egne leirfigurer. Sentrum byr på kjekke nisjebutikker og koselige kafeer for store og små.
nasjonal%20turistveg

Anbefalte dagsturer

Vi tilbyr 9 ulike, kjekke og interessante dagsturer i Rogaland, alt i fin avstand fra Egersund.Turene tilbyr alt fra båt, smak, museum og friluft. Ta kontakt og vi skreddersyr opplegget sammen med dere!
the-Pulpit-rock-Preikestolen--EG-Preikestolen-panoramica%20inkl%20distanse-2

Langturer

Bo på Grand Egersund og ta dagsturer til Preikestolen, Kjerag, Månafossen eller Stavanger sentrum. Egersund er midt i Rogaland. Vi skreddersyr gjerne turen for deg!
Dalane%20Bluesfestival%20II%202015

Underholdning

Trenger du musikk til ditt arrangement? Vi er så heldige å ha dyktige lokale artister, skribenter og kåsører fra Egersund og omegn. De tar oppdrag for private og bedrifter. Se oversikten her.

Les gjerne i Egersund sitt flotte sommermagasin
opplev egersund 2020 sommermagasin  cover