De-Historiske
facebook-icon
instagram-icon
youtube-icon
English German 
Grand Hotell Egersund   

Aktiviteter og turistopplevelser

shutterstock_77534149

Aktiviteter til din firmasamling

Kick-off eller lederutvikling? Her på Grand skreddersyr vi opplegg for deg og din bedrift. Ta kontakt med oss enten dere skal ha faglige eller sosiale samlinger. Vi har plass til grupper på inntil 120 personer. NYHET 2021: Teamutviklingsprogrammet "Kraft ut av krisen" kjøres på Grand Hotell.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Barn

Snoplaging hos Egersund Chokolade Fabrik er verdt for alle barn å få med seg! Fayancemuseet tilbyr å lage egne leirfigurer. Lyst å lære å seile? Bli med Egersund Seilforening på tur.
a%20coasteering%20small-9146

Vannaktiviteter

Båttur, fisketur eller seiltur ved Eigerøy. Vi skreddersyr for små og større grupper. Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Resepsjonisten forteller deg gjerne hvor badeplassene i byen er å finne!
Trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.
EIGRA_Matfotografering-2385WEB

Mat og vin

På Grand skreddersyr vi vinkurs og mat-arrangement. Her i Egersund kan du få bryggeriomvisning, sjokoladekurs og vinsmaking. Frokosten kan du gjerne ta med opp til utsiktspunktet Varberg eller ut på vakre Eigerøy Fyr. Har du prøvd vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar?
nasjonal%20turistveg

Anbefalte dagsturer

Vi tilbyr 9 ulike, kjekke og interessante dagsturer i Rogaland, alt i fin avstand fra Egersund.Turene tilbyr alt fra båt, smak, museum og friluft. Ta kontakt og vi skreddersyr opplegget sammen med dere!
Elverh%C3%B8y

Turer

Korte og lange turer. I Dalane er valgene mange og noe for en hver smak! I resepsjonen på Grand hjelper vi deg gjerne med turtips og matpakke.
Turvei%20Hellvik

Utendørs

Bli med ut og opplev hav eller hei! Her er det muligheter gjennom alle årstider og for enhver smak! Dalane Friluftsråd har merka 22 turløyper og gitt ut kart med beskrivelse.
the-Pulpit-rock-Preikestolen--EG-Preikestolen-panoramica%20inkl%20distanse-2

Langturer

Bo på Grand Egersund og ta dagsturer til Preikestolen, Kjerag, Månafossen eller Stavanger sentrum. Egersund er midt i Rogaland. Vi skreddersyr gjerne turen for deg!
Dalane%20Bluesfestival%20II%202015

Underholdning

Trenger du musikk til ditt arrangement? Vi er så heldige å ha dyktige lokale artister, skribenter og kåsører fra Egersund og omegn. De tar oppdrag for private og bedrifter. Se oversikten her.

Les gjerne i Egersund sitt flotte sommermagasin
opplev egersund 2020 sommermagasin  cover