Selskap

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap

Selskap for enhver anledning

Vi på Grand Hotell ønsker deg velkommen til oss for å feire ditt bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring.

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap. Ønsker dere musikk, ordner vi gjerne med DJ, levende musikk eller musikkanlegg.

Våre lokaler er egnet for alle typer selskapsarrangement, både for private og for næringslivet. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst vårt anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Ved endringer i antall deltagere til lunsj og middag må dette være i hotellets hender 24 timer før ankomst dette for å unngå no-show på første bestilte antall deltagere.
For de ulike selskap, få tilsendt våre avbestillingsregler.

Ta kontakt med Grand Hotell for mer informasjon om det enkelte arrangement eller stikk innom oss for en uformell samtale.
restaurant med sofagruppen

Skal du feire noe?

Her kan du feire ditt bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring. Julebord og Grand Dinnershow passer perfekt for bedrifter. Hotellet ligger midt i hjertet av Egersund, 1 times kjøretur sør for Stavanger.
shutterstock 210823822-01

Bryllup

Et radisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.
grand hotell juletallerken-4570-edit

Jul på Grand Hotell

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her får du både tradisjonelt julebord med deilig julemat, samt Grand Dinnershow - et forrykende 4-retters Dinnershow med underholdning på Grand Scene. Skal dere reise litt bort? Kort vei fra Rogaland og Vest-Agder. Egersund er 1 time fra Stavanger og 2,5 timer fra Kristiansand. Gratis parking. 101 hotellrom, og 200 sengeplasser. Velkommen til Egersund!
klassefest reunion

Klassefest

Skal dere arrangerer et klassefest eller et jubileum for endt skolegang? Alt dere trenger å gjøre er å sette en dato, velge en av våre menyer og samle adressene til klassekameratene i et excel ark og sende oss
dessert 6

Konfirmasjon

Grand Hotell har flere spennende lokaler som egner seg til konfirmasjon. Våre lokaler rommer fra 10 til 130 personer. Vi tilbyr kjekke menyer til konfirmanten og gjestene.
champagnelunch p%c3%a5 grand terrasse

Grand Terrasse

Er du morgenfugl eller natteravn? På Grand terrassen kan du lese dagens avis og nyte kaffen.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller for andre henvendelser
Navn*
Epost*
Telefon*
Melding
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no