Menu

Monday - Saturday
12.00 - 22.00 


 

FORRET

STARTER

LETTSTEKT REINSDYR FRA RØROS
med syltet kantarell, tyttebær vinaigrette, Crème Fraiche og krutonger
SLIGHTY FRIED REINDEER FROM RØROS
with pickled chanterelles, dried Crème Fraîche, sourberries vinaigrette and crutons
allergen: gluten og lactose
145,-

RØKT LAKS FRA FONN EGERSUND
med agurksalat og reddik, cottage cheese, dillmajones og bokhvetechips
SMOKED SALMON locally, with cucumber salad & raddsih, cottage cheese
dill mayo and buckwheat chips
allergens: lactose, fish,egg
138,-
 
GRAND SALAT
spekeskinke, kyllingbryst, miks av salatblader, cherry-tomater, egg, krutonger og husets dressing
GRAND SALAT
cured ham, chicken breast, mixed salad, cherry tomatoes, egg, croutons, and house dressing
allergens: gluten, egg, lactose
178,-

FISK & SKALLDYRSUPPE
servert med hvit fisk, skalldyr, blåskjell og hjemmelagd brød
FISH & SHELLFISH SOUP
served with white fish, shellfish, mussels and homemade bread
allergens: gluten, lactose fish & shellfish
179,-
 
GRANDS ANGUS BURGER
lokal Angus, Norvegia®, salat, bacon, båtpoteter og chilimajones
GRAND'S ANGUS BURGER
salad, bacon, Norvegia® cheese, boat potatoes and chili mayonnaise
allergens: gluten, egg, lactose

BARE LITT SULTEN?
Bestill en forrett, litt brød og aioli, noen potetbåter og vipps har du laget ditt eget tapasmåltid.
 

 

HOVEDRETT

MAIN

YTREFILET AV LAM fra PRIMA JÆREN
høstens lam stekt og servert med fennikelpuré, steinsoppsaus og betermiks
Jærpoteter, bakt med hvitløk, ved siden av
LOCAL LAMB SIRLOIN from PRIMA JÆREN
local lamb with Norwegian fennel puree, boletus sauce and variety of beets. Jærpotatoes baked with garlic on the side
allergens: lactose, onion
290,-

VILLKVEITE
nydelig villkveite servert med gulrotspaghetti i regnbuens farger  fra Jæren, selleripuré og råsalat av fenikkel
Jærpoteter ved siden av
WILD HALLIBUT
delisious wild halibut, served with rainbowcarrot spaghetti, celery puré and fennel crudit
Jærpotatoes
allergens; fish, celery
275,-

LUTEFISK fra FONN EGERSUND
bacon, ertestuing, baconfett, sennep, flatbrød og kokte poteter
2 serveringer
LUTEFISH - TRADITIONAL NOWEGIAN CHRISTMAS FOOD
fish preserved with lye that has been washed and boiled served with bacon, pea stew, bacon grease, mustard, flatbread and potatoes
2 servings
allergens: gluten, fish, mustard, lactose
360,-

JULETALLERKEN 
svineribbe, pinnekjøtt og medisterkake.
servert med kålrotstappe, rødkål og kokte poteter.
TRADITIONAL CHRISTMAS PLATE
pork ribs roasted whole with the skin on, rather than spare ribs,
salted, dried, and sometimes smoked lamb's ribs which are rehydrated and then steamed, traditionally over birch branch.
large meatballs made from a mix of pork meat and pork fat
served with potatoes, red cabbage and puré of rutabaga
    allergens: lactose, lupiner, lactose, egg, sulfit, mustard
375.-

 

DESSERT

 
GRANDS KARAMELLPUDDING
GRAND’S CRÈME CARAMEL
made from our famous recipe since 50 years
allergens; egg, lactose

RISKREM MED JORDBÆRCOULIE
CREAMED RICE with STRAWBERRY COULIS
allergens; lactose
87,-

MULTEKREM MED KRUMKAKE OG MULTESORBET fra il Gelato
WIPPED CLOUDBERRY CREAM, KRUMKAKE (bent cake)
and CLOUDBERRY sorbet from Il Gelato
allergens; gluten, lactose
125,-


Oppdatert 15. november 2018
Endringer kan forekomme
Bordreservasjon
Telefon: 51 49 60 60
E-post: booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no