Grand Restaurant - lokale smaker

Middag på Grand

Restaurant i Egersund sentrum

Med fokus på lokale råvarer

  Focus on locally produced food

LUNSJ OG SMÅRETTER

MANDAG - LØRDAG
hele dagen, fra kl. 12.00 - 22.00
Meny i baren

SØNDAGER 
På søndager får du småretter og søndagsretter, fra kl 13.00 - 17.00
Bestill gjerne bord på forhånd!
Det er mulig å ha selskap i eget lokale - eller i restauranten, alt etter hva som passer best for din anledning.
Buffet er fortsatt mulig å forhåndsbestille for selskap og grupper på 30 personer eller flere.
Kontakt oss for tilbud og tilrettelegging!

 

A LA CARTE

Mandag - lørdag
fra kl. 17.00 - 22.00 

I SOMMER FÅR DU DAGENS 3-RETTERS MANDAG - LØRDAG 
Spør servitøren om dagens meny



FORRETT
STARTER
 
MARINERT VILLAKS FRA EIGERØY med grønn majones
MARINATED WILD SALMON FROM EIGERØY  with green mayonnaise
 149,-

CANNELONI med kjøtt og béchamelsaus
Hjemmelagde pastarør fylt med kjøtt og hvit saus  
CANNELONI with meat and béchamelsauce
Home made pastatubes filled with meat and white sauce
149,-

BYGGRYNSALAT med syltede grønnsaker
nydelig salat med gode smaker av agurk, gulerot og rødbeter
BARLEY SALAD with pickled vegetables
served with our own selections of pickled vegetables; cucumber, carrots and beetroot
149,-

 
HOVEDRETT
MAIN

PRIMA JÆRENS SECRETO med grønnsaker
Smaksrikt kjøtt av lokalt svin,  med høyt fettinnhold. Serveres med stekte grønnsaker;
babygulerøtter, asparges, poteter og hjemmelagd demi-glace saus
PORK SECRETO with vegetables
Local meat, juicy and tender. Served with baby carrots, asparagus,  
potatoes and homemade demi-glace sauce
295,-

KVEITE fra Ryfylket med sukkerertpurè
Stekt kveite servert med agurk, søte tomater, reddik og ovnsbakte Jærpoteter
HALLIBUT white fish with snow peas pure
panfried white fish served with cucumber, sweet potatoes, radish and local potatoes
288,-

SIRDALSØRRET med Crème Fraîche 
stekt og servert med Crème Fraiche, dill syltet rødløk, rødbeter og Jærpoteter
TROUT with Crème Fraîche
local freshwater fish, panfried. Served with Crème Fraîche, dill, pickled onion, beetrootf
and potatoes from Jæren
288,-


DESSERT

BLACK & WHITE CHOCO GANACHE
105,-

MANGO MOUSSE  med pasjonsfrukt og kokosnøttflak
MANGO MOUSSE  with passion fruit and coconut flakes
105,-

RABARBRASUPPE  - med crème fraîche, bær og jordbærsorbet
RHUBARB SOUP – with crème fraîche, berries and strawberry sorbet
105,-


Oppdatert 5. juli 2018
Endringer kan forekomme
Book ditt bord på:
booking@grand-egersund.no 
eller
51 49 60 60
Bildegalleri:
Bilder av ulike retter vi har hatt på menyen den siste tiden. Bilder er både fra selskaper, konferansemiddager, lunsj, a la carte, foretter, hovedretter og dessert. Menyen endres stadig, og flere av rettene har fullt fokus på lokale råvarer. Vi samarbeider med lokale matprodusenter, og utvikler spennende retter basert på sesongens beste råvarer. 
Grand Hotell Egersund
Prima Jærens Secreto med sesongens beste råvarer. Her med tyttebær.
fjell%c3%b8rret fra sirdalen%2c crudites og dill - forrett p%c3%a5 selskapsmeny 2018
Ørret fra Sirdalen
sjokolademousse med kokos og b%c3%a6r
Kos deg med en dessert.
mango-mousse%2c kokos og pasjonsfrukt
Mango-mousse med pasjonsfrukt og kokosflakc
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no