Grand hotell - spis i vår hyggelige restaurant

Middag på Grand

Lunsj og A la carte i Egersund

LUNSJ

Småretter og lunsjretter
Mandag - lørdag
fra kl. 12.00 - 16.00
Meny i baren

 

A LA CARTE

Mandag - lørdag
fra kl. 17.00 - 22.00

FORRETTER
Starters
 
Skrei konfit med stekt grønnkål og kålrabi konfit
Cod confit with sauteed kale and kohlrabi conit
129,-

Rødbetsuppe med Crème Fraîche og raspet pepperrot
Beetrootsoup with Crème Fraîche and grated horseradish
*allergens; lactose
109,-
 
Grands røkte ørretfilet fra Sirdal, blomkål, grønn olje og purreløk
Trout from Sirdal, cooked & smoked at Grand,
served with cauliflowers puree and crispy leek chips
119,-
 
Gnocchi av Jærpoteter med portobellosopp og norsk brie
Gnocchi  from Jærpotatoes with Portobello mushrooms and cheese fondue
*allergens; lactose, eggs, gluten
117,-
 

HOVEDRETTER
Main courses
 
Grands Skrei med søtpotetmos, hjemmesyltet shimejisopp og grønn olje
Grands cod with sweet mash potatoes, homemade pickled shimeij-
mushrooms and home made green oil
*allergens; lactose*
256,-
 
Prima Jærens secret svin serveres med saltbakte rødbeter, gulbeter,
porcinisopp og einerbærsaus. Saftig, smakrikt kjøtt med høyt fettinnhold*

The secret of pork local meat, juicy and tender served with baked roots,
porcini mushrooms and juniper sauce*
                249,-                 
 
Grands oksekjake, langkokt med grønnsaker, serveres med ekte
fransk potetmos, parmentier av fløte, potet, melk og smør og grønnsaker

Grands Beef Cheek very tender meat, cooked for hours with vegetables,
  served with real French parmentier, made of cream, potatoes, milk and butter and vegetables
*allergens; lactose*
227,-
 
Grillet indrefilet med ristede paprika og rødvinssaus*
Grilled tenderloin served with roasted peppers and redwine sauce*
296,-
 
*serveres med bakte småpoteter
*comes with baked, small potatoes.


DESSERT 
Grønt eple med hvit sjokowhiskykrem og havresprø 
Green apple with whiskey & white chocolate cream, hazelnut sponge,
oats and honey on top
87,-
 
Grands karamellpudding
Grand’s homemade caramel flan
87,-
 
Sjokoladesoufflé serveres varm med tindved og iskrem
Chocolate soufflé served hot with sea buckthorn berries and vanilla ice cream
87,-

Romkake med banan, nøtter, karamellsaus og kokosnøttiskrem
Rum cake biscuit served with banana, nuts, caramel sauce & coconut ice cream
87,-
 
Amerikansk kake med fløtekaramellsaus og vanilje iskrem
American cake served with toffee cream & vanilla ice cream
87,-
ÅPNINGSTIDER
Mandag – lørdag fra kl. 17.00 - 22.00


KONTAKT
Telefon: 51 49 60 60
E-post til booking@grand-egersund.no
eller sammen med rombestillingen her.
Grand Hotell Egersund
restaurant med sofagruppen
Grand restaurant
restaurant ii mindre format 2012
Grand restaurant
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no