Grand hotell - spis i vår hyggelige restaurant

Middag på Grand

Nyt en hyggelig middag i vår stemningsfulle restaurant

GRAND RESTAURANT I EGERSUND
I hotellets stemningsfulle restaurant tilbyr vi kjøkkensjefens anbefaling av 1-, 2- eller 3-retters middag med valg mellom kjøtt eller fisk til hovedrett.
Vi har barnemeny.
Mandag – lørdag fra kl. 18.00 - 21.30.

Telefon: 51 49 60 60
E-post til booking@grand-egersund.no
eller sammen med rombestillingen her.

DESEMBER 2017
Julebymeny "A la carte"                                                             retter fra kr 125,-
Julebuffet* Juleby dagtid, torsdag - lørdag fra kl 12. - 16.00    kr 475,-
Julebuffet* kveld ukedag mandag - torsdag, fra kl. 18.00         kr 475,- 
Familiejulebord søndager**                                                        kr 495,-
Juletallerken ukedager + lørdag                                                 kr 375,-
Lutefisk, med 2 serveringer hvis ønskelig                                    kr 360,-
Riskrem                                                                                         kr 85,-
Julebord, fredag - lørdag, fra kl 19.00                                         kr 625,-
Grand Dinnershow***  ledige billettter 22.12                             kr 1295,-

*Julebuffet inkluderer varme juleretter, tradisjonellt tilbehør og dessertbord. Pris uten dessert: kr. 375,- . Fredager og lørdager må gjøre klar til kveldens juleborsgjester fra kl. 17.00. Vi tar derfor tar vi i mot gjester frem til kl. 16.00, og stenger restauranten kl. 17.00.
**Familiejulebord på søndager inkluderer kalde retter, varme juleretter, tradisjonelt tilbehør og dessertbord. Nissen kommer også!
***Grand Dinnershow spiller hver helg fra 21. oktober og frem til jul. Ledige billetter kun 22. desember. Inkluderer 4-rettersmiddag og show. Kl. 18.30 - 22.30.


Julebyen arrangerers torsdag - søndag i uke 49 - 50. 
 
Restauranten er stengt julaften og i romjulen.

Menyer for 2018 kommer snart!

Oppdatert 11.12.2018



.......
A la carte meny - høst 2017
Forretter
Grands kremede fisk- og skalldyrsuppe                                                    125,-
serveres med hjemmelaget brød

Hvitløksgrillet kamskjell                                                                             128,-
serveres med blomkålpure fra Wiig og persilleolje.
 
Hovedretter
Tradisjonsmodnet kjøtt av ytrefilet fra Prima Jæren                                  295,-
serveres med regnbuegulrot fra Vang, rødløk og pastinakk
fra Nøtterøy. Gydas jordepler og Grands rødvinssaus.
Enebærgrillet ytrefilet av hjort                                                                   295,-
serveres med grønnkålmiks fra Røyse Gård, rosenkål fra
Randaberg og gulrotpure. Bakte Jærpoteter og viltsaus
Dagens fisk fra Fonn Egersund                                                                  ..... ,-
Grands kalveburger med chilimajones og båtpoteter                              168,-
 
Dessert
Sjokoladefondant med vaniljeis fra Il Gelato                                             115,-
Grands karamellpudding                                                                           88,-
Grands panna cotta av sjokolade                                                              98,-

Sidebestilling
Pommes frites                        35,-
Bearnaisesaus                        35,-
Løkringer (7 stk.)                    65,-


Kjøkkenet stenger kl. 21.30.
Grand Hotell Egersund
restaurant med sofagruppen
Grand restaurant
restaurant ii mindre format 2012
Grand restaurant
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no