Grand Egersund
- Hotellet i hjertet av Egersund
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spesiell steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovd. Her er det flott natur og spektakulær fotoseanse. Beregn en god time tur/retur.
grand-kurs

Kurs / Konferanse

Funksjonelle møterom, hjemmelaget mat og gode senger. Vi har serviceinnstilte medarbeidere som sørger for en vellykket gjennomføring av deres arrangement.
grand-sove

Rom

Grand Egersund har 101 rom fordelt på flere fløyer med en kapasitet på 200 gjester. Våre 10 historiske hus er knyttet sammen på en spennende måte og representerer ulike tidsepoker.
grand-hotell

Grand Restaurant

Nyt en deilig 3 retters middag i vår stemningsfulle restaurant. Ta med hele familien og kom! Våre menyer kan du lese her. Vi tilbyr også søndagsbuffet for familien fra kl. 13:00 - 16:30

Vinkjelleren

Et intimt og stemningsfullt lokale

Perfekt for grupper mellom 7 og 22 personer som ønsker en kulinarisk opplevelse med tilhørende viner og egen servitør. Våre kokker har fokus på lokal, kortreist mat. Vinreoler, sofagruppe, peis og levende lys skaper en flott ramme for en hyggelig kveld.
Les mer »

Aktiviteter og turist opplevelser

egersund kirke seglem h%c3%b8vding fx

Egersund - aktiviteter

Finn oversikt over aktiviteter i Egersund her. Vi tilbyr byggeriomvisning, sjokoladekurs, seiltur, golf og mye mer.
skjenking vin

Mat og vin

På Grand skreddersyr vi vinkurs og mat-arrangement. Egersund tilbyr bryggeriomvisning, sjokoladekurs, vinsmaking og frokost på Eigerøy fyr eller Varberg.
dalane bluesfestival ii 2015

Underholdning

Trenger du musikk til ditt arr? Vi er så heldige å ha dyktige lokale artister, skribenter og kåsører fra Egersund og omegn. De tar oppdrag for private og bedrifter. Se oversikten her.
egersund havn

Vannaktiviteter

Båttur, fisketur eller seiltur ved Eigerøy. Vi skreddersyr for små og større grupper. Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Resepsjonisten forteller deg gjerne hvor badeplassene i byen er å finne!

Våre rom

Rom med lekkert og smakfullt interiør

Vi er stolte av å presentere et topp moderne auditorium, komfortable konferanselokaler, stemningsfull los, et anerkjent kjøkken, nyrestaurert restaurant, kafe, lobbybar, loungebar og en stemningsfull vinkjeller. 
Les mer »
egersund chokoladefabrik unger-0618

Opplevelse i Egersund

Det er mye å finne på under et opphold på Grand hotell Egersund, enten du reiser alene, med kjæresten, med storfamilien, eller med vennegjengen.
shutterstock 210823822-01

Bryllup

Vi er et tradisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.
trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.
nasjonal turistveg

Anbefalte dagsturer

Vi tilbyr 9 ulike, kjekke og interessante dagsturer i Rogaland, alt i fin avstand fra Egersund.Turene tilbyr alt fra båt, smak, museum og friluft. Ta kontakt og vi skreddersyr opplegget sammen med dere!

Grand Restaurant

Alt fra a la carte, selskap, kurs og konferanse og bar

Lokal mat tilberedt med den største omhu. Grand hotell Egersund tilbyr bar, kafe og restaurant i lyse, trivelige hjørnelokaler midt i byens hjerte!  Frokost, lunsj, middag, koldtbord...? Javisst! Velkommen inn!
Les mer »
Grands nye brosjyre
Les brosjyren ved å trykke på bildet
grand hotell
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no