GRAND DINNERSHOW
MENY 2018

Forrett 1
Konfitert Sirdalsørret
med blomkålpuré, purreløkchips og dillmasjones
allergener: fisk, løk, egg


Forrett 2
Gresskarsuppe
med grønnsakschips og Jærkress
allergener: løk


Hovedrett
Oksekjake fra Prima Jæren
med potetmos og ristede rotgrønnsaker
allergener: sulfitter, løk og melk


Dessert
Karamellisert tjukkmjølkspudding
med multer og krydret kake
allergener: melk, gluten og egg 



Allergier? Meld fra på forhånd så fikser vi alternativer. 


 


 
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no