Sushi aften

Lørdag 9. september kl. 20:00
Fristende sushi-buffet i Grand restaurant med gjestekokk THOMAS TORSTENSEN
sushiii
Kom og nyt deilig sushi lørdag 9. september kl. 20:00.
Gjestekokk for kvelden er sushi-kokk THOMAS TORSTENSEN
SUSHIMENY: BUFFET med ulike typer makiruller og nigiri.
Pris pr pers kr 445,-

Bestill i resepsjonen tlf 51 49 60 60
 

TILBUD: BO 2 NETTER OG BETAL FOR 1 NATT!  Gjelder fredag 24. - søndag 26. mars

Kr 645,- pr person i dobbeltrom.

Omkring 1850 fikk sushi gjennombrudd da kokken Hinaya Yohei serverte biter av rå fisk oppå en liten pute av ris i sin egen sushikiosk i Tokyo. Travle japanere spiste de små delikatesserettene. Kort tid etter ble suksessen kopiert. Først mer enn 140 år etter at den første sushibiten ble tilberedt, ble sushirestauranter med samlebånd dannet.

Sushi gjorde sitt inntog i Norge med åpning av den første restauranten i 1985,[2] og i 1999 ble den første kjede-restauranten åpnet,[3] og var i starten en trend i urbane strøk
 
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no