Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med vinsmaking

Vinsmaking

Vinsmaking Egersund v/Francois Hanzel

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe».
I vår vinkjeller, Grand kjeller eller Ankersalen tilbyr vi følgende:

Basis kunnskap om vin, teknikk og vokabularer med 5 kjente viner 
kr. 370,- pr pers

Le Tour de France, de 5 mest kjente vinområdene i Frankrike
kr. 440,- pr pers

5 sprudlende musserende viner; 1 Cava, 1 Prosecco, 3 Champagne
kr. 545,- pr pers

Kombinasjon vin med sjokolade. Herlig blanding!
kr. 440,- pr pers

Kurs om Chablis 
kr. 545,- pr pers

Champagne 
kr. 595,- pr pers

Cognac 
kr. 595,- pr pers

Brennevin
kr. 545,- pr pers

Alkoholfrie viner kan også tilbys

Basis kunnskap, Ølsmaking 
kr 370,- pr pers

Minstepris for 10 pers.

Vi tilbyr også vinquiz. 15 spørsmål om vin og gjetting av 4 viner. Varighet 1 time. Kr 290,- pr person

TeamBuilding; lag din egen vin! Gjestene deles inn i lag hvor de lager egen vin med etikett. Varighet 1,5 time. Minimum 15 deltagere. Kr. 695,- pr person.

Om kursholder: Francois Hanzel kommer fra Bourgogne i Frankrike. Han har en Mastergrad i historie fra La Sorbonne universitetet i 1999. Han flyttet til Stavanger i 2003 og fullførte her en mastergrad i internasjonal handel med alkoholholdig drikke i Dijon. Francois startet i 2009 sitt eget firma, Vinfilio, som spesialiserer innen teambuilding med øl-og vinsmaking.

Alle aktivitetene kan tilbys på norsk, engelsk eller fransk.
vinflasker i vinkjeller
Vinsmaking ved Roar Hasle

Roar Hasle har over 20 års erfaring innen salg – og markedsføring. Både som rådgiver, leder, eier og gründer.
Roar er utdannet innen strategi, markedsføring og entreprenørskap, pressens lederskole og vinkelner ved GI. Han har jobbet i selskaper som Block Watne, RA og reklamebyråene Lokomotiv, Bates og Pro & Contra.

Vinsmaking på Grand Hotell, Egersund
 
Meny: Smaking av 5 viner og vinforedrag i Grand Vinkjeller
Pris pr pers fra kr 495,-
Minstepris er for 10 personer.
 
Vinlandet Italia
Piemonte: Barolo, Barbaresco, Barbera, Dolcetto, Arneis
Veneto: Amarone, Ripasso, Valpo, Soave , Prosecco
Toscana: Brunello, Montepulicano, Chianti, IGT, hvitvin
Italia rundt:Prosecco, to hvite og 3 røde
 
Vinlandet Spania
Rioja: Gran Reserva, Reserva, Crianza, Joven, hvitvin
Ribera del Duero:
Penedes: 2 cava, hvitvin og 2 rødvin
Alicante/Murcia: 1 hvit, 4 røde
Galicia?
Spania rundt: Cava, 2 hvite og 3 røde
  
Vinlandet Frankrike
Chablis: Petit, Chablis, Premier Cru, Grand cru
Champagne: NV, Blanc de blancs, Blanc de Noir, Vintage
Bordeuax: Hvit Graves, Øst-og vestsiden
Burgund: Cremant,,2 chardonnay og 2 Pinot Noir
Sør Rhône: Cote Rhône, Village, Chateuneuf du pape
Alsace:
Frankrike rundt: Champagne, 2 hvite og 2 røde
 
Vinlandet Tyskland
Mosel og Rheingau
Tyskland rundt:
 
 Andre temaer:
  • Vinsmaking på 1-2-3: Basis med ulike druer og stiler
  • Musserende viner
  • Hvitvin: Chardonnays ulike ansikter
  • Hvitvin: De viktigste druene
  • Rødvin: De viktigste druene
  • Chilensk vinsmaking
  • Nye vinverden kontra gamle vinverden
  • Vinquiz
  • Sjømat og vin
  • Vilt og vin
  • Business: 3 retter med vinpakke
detalj vinflasker
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no